Про нас
Ми сімейне підприємство, яке виготовляє шоколад із сортів какао Кріоло та Тринітаріо за принципом bean to bar: закуповуючи сировину безпосередньо у фермерів. Какао походить із Коста-Рики, а наші виробничі потужності – в Україні.
Наша місія – сприяти соціальному та економічному розвитку місцевих громад, а також бути екологічним брендом.
Наша ціль – збереження та відновлення місцевої природи. Ми хочемо поширювати серед наших споживачів любов до природи, яка дає людям стільки цінного.
Наше прагнення – бути соціально відповідальним виробником. Частину прибутків ми віддаємо в екологічні та ветеранські громадські організації, що сповідують принципи доброчесності та будують здорове суспільство.
Історія MYZO
Настає 2020 рік – і трапляється спонтанна поїздка до невідомої Коста-Рики. Мешканці Коста-Рики мають давню мудрість: люди народжуються вже багатими. Багатими природою.
Ми хочемо передати світогляд, колорит і багатство природи цієї країни та всієї Центральної Америки. У шоколаді. Через його смак показати, якою унікальною є екосистема кожного кутка планети. Прищепити нашим споживачам любов і повагу до природи.

Какао-дерево в етнічній культурі Коста-Рики шанується тисячоліттями. Боби вирощували предки корінних народів – ацтеки та майя. Тут ростуть відбірні сорти какао якості гурме: Кріоло та Тринітаріо. Шоколад із цих сортів не гірчить, натомість має фруктовий відтінок із приємним посмаком.

Ми вирішили працювати з фермерами долини річки Матіна. Це дуже мальовнича місцина між горами Таламанка та Карибським узбережжям. Працюємо напряму, щоб зберегти органічність продукції та гідно компенсувати нашим партнерам-фермерам за їхню працю. Використовуємо лише натуральні органічні інгредієнти, щоб зберегти та передати смакові особливості какао.

У Коста-Риці кажуть “Pura Vida”, що означає “чисте й бездоганне життя”. І ми кажемо: крафтовий шоколад MYZO – Pura Vida!