Наш блог

Солодкі вибори: що означає цукор у шоколаді – для смаку, здоров’я та планети 🌱

Солодкі вибори: що означає цукор у шоколаді – д...

Який цукор у шоколаді найкращий? У блозі MYZO розповідаємо про різні види цукру — тростинний, кокосовий, буряковий, кленовий — та їхній вплив на смак, здоров’я і довкілля. Дізнайтесь, скільки цукру...

Солодкі вибори: що означає цукор у шоколаді – д...

Який цукор у шоколаді найкращий? У блозі MYZO розповідаємо про різні види цукру — тростинний, кокосовий, буряковий, кленовий — та їхній вплив на смак, здоров’я і довкілля. Дізнайтесь, скільки цукру...

Флаван-3-оли: Таємна суперсила темного шоколаду

Флаван-3-оли: Таємна суперсила темного шоколаду

Темний шоколад—не лише насолода, а й джерело потужних антиоксидантів, зокрема флаван-3-олів. Ці природні сполуки підтримують серце, покращують роботу мозку, нормалізують метаболізм і борються із запаленням. У 70% шоколаді міститься до...

Флаван-3-оли: Таємна суперсила темного шоколаду

Темний шоколад—не лише насолода, а й джерело потужних антиоксидантів, зокрема флаван-3-олів. Ці природні сполуки підтримують серце, покращують роботу мозку, нормалізують метаболізм і борються із запаленням. У 70% шоколаді міститься до...

Багата культурна спадщина та сучасні практики збору какао-бобів у Коста-Риці

Багата культурна спадщина та сучасні практики з...

Збір какао-бобів у Коста-Риці є невід'ємною частиною її культурної спадщини та економіки. Від давніх традицій корінних племен, таких як Брібрі та Кабекар, до сучасних методів агролісівництва, какао відіграє ключову роль...

Багата культурна спадщина та сучасні практики з...

Збір какао-бобів у Коста-Риці є невід'ємною частиною її культурної спадщини та економіки. Від давніх традицій корінних племен, таких як Брібрі та Кабекар, до сучасних методів агролісівництва, какао відіграє ключову роль...

Чому деякі виробники шоколаду використовують емульгатори (і чому MYZO каже “Ні, граціас!”)

Чому деякі виробники шоколаду використовують ем...

У шоколаді масового виробництва часто використовують емульгатори, такі як соєвий лецитин, щоб покращити текстуру та подовжити термін зберігання. Але чи знаєте ви, що 94% сої в США є ГМО? Це...

Чому деякі виробники шоколаду використовують ем...

У шоколаді масового виробництва часто використовують емульгатори, такі як соєвий лецитин, щоб покращити текстуру та подовжити термін зберігання. Але чи знаєте ви, що 94% сої в США є ГМО? Це...

Чому ціни на какао-боби та шоколад зростають: короткий огляд

Чому ціни на какао-боби та шоколад зростають: к...

Ціни на какао-боби зростають через кліматичні зміни, непередбачувані погодні умови в основних регіонах виробництва та збільшення витрат на виробництво й транспортування. Це впливає на весь ланцюг постачання шоколаду, змушуючи виробників...

Чому ціни на какао-боби та шоколад зростають: к...

Ціни на какао-боби зростають через кліматичні зміни, непередбачувані погодні умови в основних регіонах виробництва та збільшення витрат на виробництво й транспортування. Це впливає на весь ланцюг постачання шоколаду, змушуючи виробників...

Харчові переваги та міфи про вживання шоколаду: розвінчуючи стереотипи

Харчові переваги та міфи про вживання шоколаду:...

Чи вважаєте ви шоколад шкідливим задоволенням? Насправді, це давній суперфуд, багатий на антиоксиданти, магній та залізо, особливо якщо мова йде про темний шоколад. У MYZO craft chocolate ми розвіюємо міфи:...

Харчові переваги та міфи про вживання шоколаду:...

Чи вважаєте ви шоколад шкідливим задоволенням? Насправді, це давній суперфуд, багатий на антиоксиданти, магній та залізо, особливо якщо мова йде про темний шоколад. У MYZO craft chocolate ми розвіюємо міфи:...