Наш блог
Какао Коста-Рики: тропічна душа з геном любові 🌴🍫
Какао Коста-Рики — це не просто інгредієнт, а жива історія тропічної землі Pura Vida. Завдяки вулканічному ґрунту, рідкісним сортам Кріоло та Тринітаріо, і тіньовому вирощуванню серед джунглів Таламанки, костариканські какао-боби...
Какао Коста-Рики: тропічна душа з геном любові 🌴🍫
Какао Коста-Рики — це не просто інгредієнт, а жива історія тропічної землі Pura Vida. Завдяки вулканічному ґрунту, рідкісним сортам Кріоло та Тринітаріо, і тіньовому вирощуванню серед джунглів Таламанки, костариканські какао-боби...
Ферментація та обсмаження какао: як народжуєтьс...
Ферментація та обсмаження какао — серце справжнього крафтового шоколаду MYZO. Дізнайся, як 6-денна ферментація в тропічній Коста-Риці формує природні аромати какао, а обсмаження розкриває їх у ніжних нотах фруктів, горіхів і...
Ферментація та обсмаження какао: як народжуєтьс...
Ферментація та обсмаження какао — серце справжнього крафтового шоколаду MYZO. Дізнайся, як 6-денна ферментація в тропічній Коста-Риці формує природні аромати какао, а обсмаження розкриває їх у ніжних нотах фруктів, горіхів і...
Шоколадна фієста в Луцьку: від кав’ярні Розалін...
Від легендарної кав’ярні Розаліні 1912 року до сучасного MYZO Craft Chocolate — як Луцьк зберіг і відродив свою ремісничу шоколадну традицію.
Шоколадна фієста в Луцьку: від кав’ярні Розалін...
Від легендарної кав’ярні Розаліні 1912 року до сучасного MYZO Craft Chocolate — як Луцьк зберіг і відродив свою ремісничу шоколадну традицію.
Від боба до цукерки: Історія шоколаду в Україні...
Дізнайтеся історію шоколаду в Україні – від перших какао-бобів до крафтових плиток MYZO. У статті ми розповідаємо, як какао потрапило на українські землі, які міста стали шоколадними піонерами, зокрема Львів,...
Від боба до цукерки: Історія шоколаду в Україні...
Дізнайтеся історію шоколаду в Україні – від перших какао-бобів до крафтових плиток MYZO. У статті ми розповідаємо, як какао потрапило на українські землі, які міста стали шоколадними піонерами, зокрема Львів,...
Солодкі вибори: що означає цукор у шоколаді – д...
Який цукор у шоколаді найкращий? У блозі MYZO розповідаємо про різні види цукру — тростинний, кокосовий, буряковий, кленовий — та їхній вплив на смак, здоров’я і довкілля. Дізнайтесь, скільки цукру...
Солодкі вибори: що означає цукор у шоколаді – д...
Який цукор у шоколаді найкращий? У блозі MYZO розповідаємо про різні види цукру — тростинний, кокосовий, буряковий, кленовий — та їхній вплив на смак, здоров’я і довкілля. Дізнайтесь, скільки цукру...
Флаван-3-оли: Таємна суперсила темного шоколаду
Темний шоколад—не лише насолода, а й джерело потужних антиоксидантів, зокрема флаван-3-олів. Ці природні сполуки підтримують серце, покращують роботу мозку, нормалізують метаболізм і борються із запаленням. У 70% шоколаді міститься до...
Флаван-3-оли: Таємна суперсила темного шоколаду
Темний шоколад—не лише насолода, а й джерело потужних антиоксидантів, зокрема флаван-3-олів. Ці природні сполуки підтримують серце, покращують роботу мозку, нормалізують метаболізм і борються із запаленням. У 70% шоколаді міститься до...
Колекція шоколаду
-
Темний шоколад з лавандою 70% MYZO | Сингл-оріджин какао з Коста-Рики
Звична ціна ₴250.00Звична цінаЦіна зі знижкою ₴250.00 -
Шоколад MYZO з вівсяним молоком 48% | Веганський сингл-оріджин какао з Коста Рики
Звична ціна ₴250.00Звична цінаЦіна зі знижкою ₴250.00 -
Темний шоколад 70% з малиною MYZO | Сингл-оріджин какао з Коста-Рики
Звична ціна ₴250.00Звична цінаЦіна зі знижкою ₴250.00 -
Молочний шоколад 48% MYZO | Сингл-оріджин какао з Коста-Рики
Звична ціна ₴250.00Звична цінаЦіна зі знижкою ₴250.00 -
Темний шоколад з ліщиною 70% MYZO | Какао з Коста-Рики
Звична ціна ₴250.00Звична цінаЦіна зі знижкою ₴250.00 -
Темний шоколад 70% MYZO | Какао з Коста-Рики, Criollo & Trinitario
Звична ціна ₴250.00Звична цінаЦіна зі знижкою ₴250.00





