Наш блог

Чому деякі виробники шоколаду використовують емульгатори (і чому MYZO каже “Ні, граціас!”)

Чому деякі виробники шоколаду використовують ем...

У шоколаді масового виробництва часто використовують емульгатори, такі як соєвий лецитин, щоб покращити текстуру та подовжити термін зберігання. Але чи знаєте ви, що 94% сої в США є ГМО? Це...

Чому деякі виробники шоколаду використовують ем...

У шоколаді масового виробництва часто використовують емульгатори, такі як соєвий лецитин, щоб покращити текстуру та подовжити термін зберігання. Але чи знаєте ви, що 94% сої в США є ГМО? Це...

Чому ціни на какао-боби та шоколад зростають: короткий огляд

Чому ціни на какао-боби та шоколад зростають: к...

Ціни на какао-боби зростають через кліматичні зміни, непередбачувані погодні умови в основних регіонах виробництва та збільшення витрат на виробництво й транспортування. Це впливає на весь ланцюг постачання шоколаду, змушуючи виробників...

Чому ціни на какао-боби та шоколад зростають: к...

Ціни на какао-боби зростають через кліматичні зміни, непередбачувані погодні умови в основних регіонах виробництва та збільшення витрат на виробництво й транспортування. Це впливає на весь ланцюг постачання шоколаду, змушуючи виробників...

Харчові переваги та міфи про вживання шоколаду: розвінчуючи стереотипи

Харчові переваги та міфи про вживання шоколаду:...

Чи вважаєте ви шоколад шкідливим задоволенням? Насправді, це давній суперфуд, багатий на антиоксиданти, магній та залізо, особливо якщо мова йде про темний шоколад. У MYZO craft chocolate ми розвіюємо міфи:...

Харчові переваги та міфи про вживання шоколаду:...

Чи вважаєте ви шоколад шкідливим задоволенням? Насправді, це давній суперфуд, багатий на антиоксиданти, магній та залізо, особливо якщо мова йде про темний шоколад. У MYZO craft chocolate ми розвіюємо міфи:...

Що таке шоколад з одного регіону (Single-Origin Chocolate)?

Що таке шоколад з одного регіону (Single-Origin...

Шоколад з одного регіону (Single-Origin Chocolate) — це не просто ласощі, це ціла подорож у світ какао, де кожен шматочок несе в собі смак і атмосферу місця, де були зібрані...

Що таке шоколад з одного регіону (Single-Origin...

Шоколад з одного регіону (Single-Origin Chocolate) — це не просто ласощі, це ціла подорож у світ какао, де кожен шматочок несе в собі смак і атмосферу місця, де були зібрані...

Від зерна до шоколадної плитки: етапи виготовлення шоколаду

Від зерна до шоколадної плитки: етапи виготовле...

Від бобу до плитки: Майстерність створення шоколаду ¡Hola, друзі! Ласкаво просимо в захопливий світ шоколаду, де завжди панує життєрадісний настрій та сонячні емоції. У тропічних джунглях Центральної Америки какао-плоди визрівають...

Від зерна до шоколадної плитки: етапи виготовле...

Від бобу до плитки: Майстерність створення шоколаду ¡Hola, друзі! Ласкаво просимо в захопливий світ шоколаду, де завжди панує життєрадісний настрій та сонячні емоції. У тропічних джунглях Центральної Америки какао-плоди визрівають...