Наш блог

Шоколадна фієста в Луцьку: від кав’ярні Розалін...
Від легендарної кав’ярні Розаліні 1912 року до сучасного MYZO Craft Chocolate — як Луцьк зберіг і відродив свою ремісничу шоколадну традицію.
Шоколадна фієста в Луцьку: від кав’ярні Розалін...
Від легендарної кав’ярні Розаліні 1912 року до сучасного MYZO Craft Chocolate — як Луцьк зберіг і відродив свою ремісничу шоколадну традицію.

Від боба до цукерки: Історія шоколаду в Україні...
Дізнайтеся історію шоколаду в Україні – від перших какао-бобів до крафтових плиток MYZO. У статті ми розповідаємо, як какао потрапило на українські землі, які міста стали шоколадними піонерами, зокрема Львів,...
Від боба до цукерки: Історія шоколаду в Україні...
Дізнайтеся історію шоколаду в Україні – від перших какао-бобів до крафтових плиток MYZO. У статті ми розповідаємо, як какао потрапило на українські землі, які міста стали шоколадними піонерами, зокрема Львів,...

Солодкі вибори: що означає цукор у шоколаді – д...
Який цукор у шоколаді найкращий? У блозі MYZO розповідаємо про різні види цукру — тростинний, кокосовий, буряковий, кленовий — та їхній вплив на смак, здоров’я і довкілля. Дізнайтесь, скільки цукру...
Солодкі вибори: що означає цукор у шоколаді – д...
Який цукор у шоколаді найкращий? У блозі MYZO розповідаємо про різні види цукру — тростинний, кокосовий, буряковий, кленовий — та їхній вплив на смак, здоров’я і довкілля. Дізнайтесь, скільки цукру...

Флаван-3-оли: Таємна суперсила темного шоколаду
Темний шоколад—не лише насолода, а й джерело потужних антиоксидантів, зокрема флаван-3-олів. Ці природні сполуки підтримують серце, покращують роботу мозку, нормалізують метаболізм і борються із запаленням. У 70% шоколаді міститься до...
Флаван-3-оли: Таємна суперсила темного шоколаду
Темний шоколад—не лише насолода, а й джерело потужних антиоксидантів, зокрема флаван-3-олів. Ці природні сполуки підтримують серце, покращують роботу мозку, нормалізують метаболізм і борються із запаленням. У 70% шоколаді міститься до...

Багата культурна спадщина та сучасні практики з...
Збір какао-бобів у Коста-Риці є невід'ємною частиною її культурної спадщини та економіки. Від давніх традицій корінних племен, таких як Брібрі та Кабекар, до сучасних методів агролісівництва, какао відіграє ключову роль...
Багата культурна спадщина та сучасні практики з...
Збір какао-бобів у Коста-Риці є невід'ємною частиною її культурної спадщини та економіки. Від давніх традицій корінних племен, таких як Брібрі та Кабекар, до сучасних методів агролісівництва, какао відіграє ключову роль...

Чому деякі виробники шоколаду використовують ем...
У шоколаді масового виробництва часто використовують емульгатори, такі як соєвий лецитин, щоб покращити текстуру та подовжити термін зберігання. Але чи знаєте ви, що 94% сої в США є ГМО? Це...
Чому деякі виробники шоколаду використовують ем...
У шоколаді масового виробництва часто використовують емульгатори, такі як соєвий лецитин, щоб покращити текстуру та подовжити термін зберігання. Але чи знаєте ви, що 94% сої в США є ГМО? Це...
Колекція шоколаду
-
Темний шоколад з лавандою 70% MYZO | Сингл-оріджин какао з Коста-Рики
Звична ціна ₴250.00Звична ціна -
Шоколад MYZO з вівсяним молоком 48% | Веганський сингл-оріджин какао з Коста Рики
Звична ціна ₴250.00Звична ціна -
Темний шоколад 70% з малиною MYZO | Сингл-оріджин какао з Коста-Рики
Звична ціна ₴250.00Звична ціна -
Молочний шоколад 48% MYZO | Сингл-оріджин какао з Коста-Рики
Звична ціна ₴250.00Звична ціна -
Темний шоколад з ліщиною 70% MYZO | Какао з Коста-Рики
Звична ціна ₴250.00Звична ціна -
Темний шоколад 70% MYZO | Какао з Коста-Рики, Criollo & Trinitario
Звична ціна ₴250.00Звична ціна